Váry "Starchild" Zoltán
"Eredetileg dobos vagyok, nem gitáros. 1980-ban, amikor még csak tanultam a hangszerem, vendéglátózó tanárom elhívott arra a helyre, ahol esténként futó slágereket játszott zenekarával. A nóták közül felfigyeltem egyre: az I Was Made For Loving You azonnal megfogott. Kérdeztem, mi ez. Kibogarászták a kottáról, hogy Kiss. Ezután kamionos ismerőseimmel külföldről hozattam magamnak a lemezeket. Volt olyan este, amikor egyszerre több album érkezett, s hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek velük, melyiket tegyem fel a lemezjátszóra... Mindig Paul Stanley volt a kedvencem a zenekarból, hiába vagyok dobos. A karomra az ő rózsáját tetováltattam, s miatta kezdtem el gitározni tanulni, egyébként épp Zolitól, Space Ace-től. 1988-tól járok Kiss koncertekre - az első sorban szoktam tombolni. Több ereklyét őrzök a bulikról; Stanleytől egy összetört gitár darabját, Crisstől egy rózsát, valamint Simmons félig kiivott kólásüvegét..."